We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

błąd wewnętrzny -500


cakper
12-03-2006, 23:48
też mam problem z "Internal Server Error"
wszystko ok jak jestem w katalogu głównym instalacji php-fusion
jak chcę przejść do forum panelu admina to wywala mi 500
adres http://cakper.info oferta 1000gp
liczę na konkretną odpowiedź

PS: reinstalowałem już kilka razy

Antoni
04-03-2006, 01:55
Posprawdzałem, poczytałem, poszukałem i jedyne co mi to wszystko dało to totalny mętlik. Ponieważ problem jest jeszcze inny, Joomla 1.0.7Pl śmignęła jak złoto, ale co mi z tego skoro przy próbie wejścia do panelu admina wywaliło 500 Internal Server Error i kicha, nic się zmienić nie da. Czy ktoś spotkał sięz takim badziestwem?
P.S.
Tylko proszę bez poszukaj, względnie "A to ciekawe".

Zadziałało po którejś z kolejnych instalacji i kilku wrzucaniach i kasowaniach plików. Podejrzewam, iż jest to problem przesyłania plików ftp-em (gubią się pliki) dlatego trzeba się uzbroić w cierpliwość i próbować aż do zwycięstwa.
P.S.2
Szkoda, że nie można rozpakować paczki po stronie serwera, znacznie ułatwiło i przyspieszyło by to pracę.

Sesef
25-02-2006, 21:38
Witam

Problem tkwi w tym, że zainstalowałem sobie mambo ktore działame i potem chiałem je połaczyć z phpbb, urzyłem do tego komponentu
Adama vad Dongena, i jak narzie z tego co sparwdziłem wszystko działa dobrze jednak w momęcie kiedy zaloguje się na konto admina i chce wejsc do panelu admina wywala mi nieszczęsny bład
Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500
60free.ovh.org
Sat Feb 25 21:29:06 2006
Cała strona po za tym działa tylko to nie działa, dałem dla katalogu admin i plików w nim sie znajdujących chmody 777, i nadal nic.

PS.
Konto => Sesef

EDIT
Juz wsyztko działa, źle chmood ustawiałem:/ na 755 wszystko śmiga

Pozdrawiam
Sesef

Łabędź
07-02-2006, 21:19
Cytat Napisał jokris
Co było?
Chodziło mi, że ten problem już był i wynika z zamiany dużych liter w nazwie katalogu na małe przez system/klienta FTP.

pozdrawiam

jokris
07-02-2006, 20:04
Cytat Napisał Łabędź
Było. Na 90% ten 'zadziwiający system operacyjny' zmienił Ci duże literki w nazwach plików/katalogów na małe.

pozdrawiam
Nie za bardzo rozumiem. Co było?. I czy ten post tyczy się mnie?. Co to jest ten zadziwiający system operacyjny?. Bo jeżeli chodzi o Total Commandera, to można w nim odchaczyć funkcję zamiany liter. A jeżeli chodzi o WIELKIE litery w skopiowanej informacji ze strony http://clanwb.ovh.org/ , to ja je specjalnie powiększyłem. Pozdrawiam
. A tak propos stronki o linku powyższym, to coś słabo się chłop stara. . Próbój, aż wyjdzie.

Łabędź
06-02-2006, 10:38
Cytat Napisał jokris
Cytat:
"Warning:main(/home/c/l/a/clanwb/www//includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php): failed to open stream: No such file or directory in"
Przecież z tego wyrażnie widać, że brakuje ci pliku "class.inputfilter.php" w folderze"/includes/phpInputFilter/". Prawdopodobnie podczas przesyłania plików na serwer w trybie passive(pasywnym), miałeś przerwę w przesyłaniu danych. Często tak zdarza się przy użyciu TotalComandera. Ja zawsze sprawdzam kilkakrotnie, czy nie brakuje mi plików po takiej przerwie. Prześlij kilkakrotnie cały folder "includes" ponownie na serwer, nadpisując wszystkie pliki. Dla pewności zrób to tyle razy, aż przesył będzie bez przerw. Ja miałem to samo, i jak masz kłopoty z angielskim(bez urazy, ja też jestem cienki w nim), to skopiuj sobie fragment, i przetłumacz na stronie Translate Pl . Powodzenia. Musi zadziałać.
Było. Na 90% ten 'zadziwiający system operacyjny' zmienił Ci duże literki w nazwach plików/katalogów na małe.

pozdrawiam

jokris
06-02-2006, 06:25
Cytat:
"Warning:main(/home/c/l/a/clanwb/www//includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php): failed to open stream: No such file or directory in"
Przecież z tego wyrażnie widać, że brakuje ci pliku "class.inputfilter.php" w folderze"/includes/phpInputFilter/". Prawdopodobnie podczas przesyłania plików na serwer w trybie passive(pasywnym), miałeś przerwę w przesyłaniu danych. Często tak zdarza się przy użyciu TotalComandera. Ja zawsze sprawdzam kilkakrotnie, czy nie brakuje mi plików po takiej przerwie. Prześlij kilkakrotnie cały folder "includes" ponownie na serwer, nadpisując wszystkie pliki. Dla pewności zrób to tyle razy, aż przesył będzie bez przerw. Ja miałem to samo, i jak masz kłopoty z angielskim(bez urazy, ja też jestem cienki w nim), to skopiuj sobie fragment, i przetłumacz na stronie Translate Pl . Powodzenia. Musi zadziałać.

banan47
31-01-2006, 20:32
Danielcom , zrobilem wg
Kod:
http://60free.ovh.org/pl/support/support_guidesInstallMambo.html
i mam takei cos :

Warning: main(): Unable to access /home/c/l/a/clanwb/www//includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php in /home/c/l/a/clanwb/www/includes/mambo.php on line 47

Warning: main(/home/c/l/a/clanwb/www//includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/c/l/a/clanwb/www/includes/mambo.php on line 47

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/c/l/a/clanwb/www//includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php' (include_path='.:/usr/local/php4/lib/php') in /home/c/l/a/clanwb/www/includes/mambo.php on line 47

co to o_O , aders mojej strony to http://clanwb.ovh.org/ pomocy !

grzechoo
31-01-2006, 17:38
ale mnie nie interesuje instalacja mambo

potrzebuje stworzyć jedną prostą stronkę html, na niej 2,3 linki i to wszystko, do tego chciałem dograć proste dwa skrypty- kopiuje na serwer, chce odpalić, a tu "error 500"

na krasnalu wszystko ok, na lycos też.... a na złość tu nic nie pomaga

co ja powinienem zrobić?

Danielcom
31-01-2006, 17:18
Aby uniknąć błędu 500 nalezy :
Jwżeli ktoż już instalował mambo lub joomlę to musi skasować wszystkie plikia następnie przesłać je ponownie pamiętająć, żeby niezmieniać wielkości znaków.

Następnie należy :
- zastosować wskazówki dostępne na stronie
http://60free.ovh.org/pl/support/sup...tallMambo.html


- należy pamiętać także żeby przed instalacją upewnić się, że wszystkie pliki zostały przesłane i znajdują się na serwerze.

grzechoo
31-01-2006, 12:19
oj nie wciskaj mi kitu, nie działa.... faq czytałem kilka razy, przewaliłem całe forum i dalej nic... dziwne że ten sam skrypt na tym badziewskim serwerze
http://www.tripod.lycos.co.uk/ działa bez najmniejszego problemu (tylko że tam nie wiele widać przez te reklamy)

poszedłem nawet dalej- próbowałem na kilku skryptach i dalej ten sam błąd

Łabędź
30-01-2006, 23:53
Cytat Napisał grzechoo
mają gdzieś jego poprawne działanie?
Serwer działa ok.

Wszystko jest w FAQ.

pozdrawiam

grzechoo
30-01-2006, 15:21
ale to jest jakaś na maxa porażka.... wgrałem ten sam skryp ta dwa inne serwery, tam działa bez najmniejszego problemu, bez ustawień i zmian.... więc dla czego na tym ciągle jest ten sam problem, czyżby koledzy udostępniają miejsce na serwerze bez reklam, ale mają gdzieś jego poprawne działanie?

Stęga
30-01-2006, 15:07
Ja rowniez mam problem z 500...
Nawet na PUSTY serwer wyswietla mi sie ten błąd.Po wgraniu Joomli i wywaleniu pliku ht cos tam zmieniłem chmody i dalej to samo..Wgrałem mambo zrobiłem podobnie jak z Joomla i znow..Jezeli ma ktos na to jakas rade to prosze o pomoc.

grzechoo
30-01-2006, 11:13
wiem że o tym już było, czytałem i posty, i fao i pomoc, zrobiłem tak jak trzeba a tu dalej nic.....

wgrałem do stronki księge gości, na lokalnym serwerze (u mnie na dysku) postawiłem za pomocą krasnala wszystko jest ok, działa bez błędów

wyrzuciłem na sieć no i:

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: kg.php
Error 500





standardowy błąd....
uprzedzam wypowiedzi:
chmod:
katalogi ustawione na 755
pliki na 644
nie mam wcale pliku htaccess
a jednak błąd nadal wystepuje

macie jeszcze jakieś pomysły- bo ja mam już dość, siedzę nad tym kilka ładnych godzin i dalej nic

Izunia
25-01-2006, 15:58
Chodzi...ale powiem wam zę jak widze 500 to mnie trzepie

farmazon
25-01-2006, 15:14
a mi nadal nie dziala :/
http://farmazon.ovh.org/jarek/
po kliknieciu wyslij wyskakuje error 500, blad wewnetrzny serwear.

Łabędź
25-01-2006, 12:10
Cytat Napisał farmazon
Izunia mi twoja strona dziala
Mi też, ale ja za to wiem co psułem

pozdrawiam

farmazon
25-01-2006, 11:32
Izunia mi twoja strona dziala

Izunia
25-01-2006, 10:29
Aha witam ponownie

Właśnie wyskoczyła mi "500" HELP!!! Tyle sie napracowałam nad stroną a tu takie cuś

Proszę o szybką pomoc

www.izunia.ovh.org

farmazon
24-01-2006, 22:50
mam ten sam błąd....
próbowałem wszytskiego z f.a.q i forum...
Kod HTML:
Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: login.php
Error 500
60free.ovh.org
Tue Jan 24 22:46:43 2006
link:
http://farmazon.ovh.org/jarek/login.php

Danielcom
24-01-2006, 11:26
Witam
Ja mam taki sam problem, z tym, że postanowiłem wyczyścić konto totalnie i wgrać normalny plik index.html ale błąd pozostał. Prosze o pomoc.
Z góry dziękuję.

Voip
22-01-2006, 14:23
Faktycznie poprawa narazie działa dziękuje za pomoc

Łabędź
21-01-2006, 23:52
Cytat Napisał Voip
Po ostatnich zaleceniach zainstalowałem ponownie Mambo stronka pochodziła kilka dni i teraz znów to samo ades stronki voip.ovh.org. Stosując się do poprzednich postów mam 755 i 644 i bez htaccess ale to nic nie daje strona działa jak chce czasami jest dobrze a za chwile znów źle prosze o pomoc tylko bez ponownego instalowania
Najprawdopodobniej błąd w PHP v5.1.1

Skrypt
Kod PHP:
 $site="http://www.hostip.info/api/get.html?ip=XXX.XXX.XXX.XXX";
 
$open fopen($site"r");
 
$readvisitor fread($open255);
 
fclose($open);
 echo 
"ok";
?>
powduje ni mniej, ni więcej a 'Segmentation fault'. I to nie zawsze

Wywal mod_ipcity, albo zmień PHP na v4.

P.S. Sam się zdziwiłem
P.P.S. Ubiegli mnie:
http://www.php.net/ChangeLog-5.php
http://bugs.php.net/bug.php?id=34359



No to niedługo update.

pozdrawiam

Voip
21-01-2006, 19:24
Witam znów mi się pojawia ten ukochany błąd 500

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500
60free.ovh.org
Sat Jan 21 19:15:45 2006

Po ostatnich zaleceniach zainstalowałem ponownie Mambo stronka pochodziła kilka dni i teraz znów to samo ades stronki voip.ovh.org. Stosując się do poprzednich postów mam 755 i 644 i bez htaccess ale to nic nie daje strona działa jak chce czasami jest dobrze a za chwile znów źle prosze o pomoc tylko bez ponownego instalowania

Łabędź
12-01-2006, 10:01
Cytat Napisał Draku
"Mod_rewrite jest dostępny w Ovh we wszystkich ofertach hostingowych..."
z:
http://pomoc.ovh.com/HtaccessModRewrite/
Ok, powinno być 'we wszystkich ofertach oprócz 60free'

pozdrawiam

Draku
11-01-2006, 10:40
Cytat Napisał Łabędź
Nie szukaj - wywal wpisy dotyczące mod_rewrite - nie jest przez 60free jeszcze obsługiwany.

pozdrawiam
Wreszcie wróciłem do domciu i chwila wolnego...

nie jest obsługiwany?;

"Mod_rewrite jest dostępny w Ovh we wszystkich ofertach hostingowych..."
z:
http://pomoc.ovh.com/HtaccessModRewrite/

john23
06-01-2006, 20:42
no tak jak pojawił się ten błąd i po lekturze tego tematu
zaczełem kombinować i zmieniłem atrybuty katalogu na 777

w każdym razie teraz - po twojej interwencji działa!

bardzo dziekuję

Łabędź
06-01-2006, 19:35
Cytat Napisał john23
jeszcze raz dodam że wszystko działało bez problemów od kilku tygodni a nic nie zmieniałem
a teraz od 2 dni kicha
czyżby?

Kod:
kasafriko/www# chmod 755 .
/kasafriko/www# chmod -R 755 ./logi/
http://kasafriko.ovh.org/logi/login.php

pozdrawiam

john23
06-01-2006, 18:40
to ja też dodam - ostatnio pojawia mi się ten sam błąd

"Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500 "

dziwne jest to że dotychczas wszystko było ok!
nic nie zmieniałem w konfguracji
co prawda nie dotyczy to głównej stronki
ale skrypty statystyk który mam w katalogu /logi/
czyli jak chcę uzyskać dostęp do statystyk http://www.kasafriko.ovh.org/logi/

wyrzuca mi wymieniony błąd
jeszcze raz dodam że wszystko działało bez problemów od kilku tygodni a nic nie zmieniałem
a teraz od 2 dni kicha
mam plik .htaccess ale jest w nim wpis dotyczący wyłącznie ustawienia wersji PHP 4

moje konto: kasafriko.ovh.org

Izunia
05-01-2006, 18:05
Musiałam przeinstalować mambo bo nie mogłam dojśc do ładu i składu ;/

Łabędź
04-01-2006, 19:52
Cytat Napisał Izunia
P w morde jeża ...znowu error 500 Cyrk piękny
Na głównej? Główna strona mi się wyświetla ok (poza jakimiś problemami na dole).

Za to nie moge wyświetlić niektórych nowości, np:
http://izunia.ovh.org/index.php?opti...id=12&Itemid=9
, ale np. ten działa:
http://izunia.ovh.org/index.php?opti...&id=3&Itemid=9

Może jakiś problem w Mambo? Pierwsze co zrób to przerzuć się na PHP v4. Mambo nie lubi PHP v5. Jak to nie pomoże to przeinstaluj Mambo.

pozdrawiam

Izunia
04-01-2006, 19:45
P w morde jeża ...znowu error 500 Cyrk piękny

Łabędź
04-01-2006, 19:35
Cytat Napisał Izunia
Tylko co się mogło stać że z lewej strony menu znikneło? ;/
Sorry - moja literówka. Powinno być ok.

pozdrawiam

Izunia
04-01-2006, 18:22
a dobra chmod jeden zmieniony Działa Tylko co się mogło stać że z lewej strony menu znikneło? ;/

Izunia
04-01-2006, 18:17
coś robiłam aniby nie robiłam ...menu z lewej znikło i teraz index2.php nie działa do panelu admina nie wejde niech to... Dziś już nie mam do tego nerwów

Łabędź
04-01-2006, 17:55
Cytat Napisał Draku
OK, przyznaję się, że nie wiem, ale dogrzebę sie tego jak znajdę chwilę czasu (czyli dopiero po finale WOŚP). No to pozdrófkam i udanego weekendu
Nie szukaj - wywal wpisy dotyczące mod_rewrite - nie jest przez 60free jeszcze obsługiwany.

pozdrawiam

Łabędź
04-01-2006, 17:53
Cytat Napisał Izunia
a co z moim problemem...? W panel administartora sobie moge spokojnie wejść a na głównej 500
Działa, jednak szczerze mówiąc, nie mam pojęcia co było. Zanim znalazłem problem nastąpiło cudowne samonaprawienie. No chyba, że to Ty coś w międzyczasie zmieniłaś.

pozdrawiam

Draku
04-01-2006, 17:26
Cytat Napisał Łabędź
Nie będe pisał co trzeba zrobić, bo skoro czytałeś FAQ to wiesz

pozdrawiam
OK, przyznaję się, że nie wiem, ale dogrzebę sie tego jak znajdę chwilę czasu (czyli dopiero po finale WOŚP). No to pozdrófkam i udanego weekendu

Izunia
04-01-2006, 17:16
już mieniam te chmody i nic...

Izunia
04-01-2006, 17:03
a co z moim problemem...? W panel administartora sobie moge spokojnie wejść a na głównej 500

Łabędź
04-01-2006, 16:55
Cytat Napisał Draku
Cóż, sami w FAQ piszecie że nie ingerujecie w określone konta :P
Zazwyczaj nie ingerujemy, ale zazwyczaj patrzymy jaki jest problem, bo może on być po stronie serwera.

Cytat Napisał Draku
chcę wejść na:

http://mycha.ovh.org/index.php

by zainstalowac joomlę i na samym wstępnie mam 500setkę.
Kod:
mycha/www# cat .htaccess | grep -i rewrite
#  mod_rewrite in use
RewriteEngine On
# RewriteBase /YourJoomlaDirectory
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*) index.php
Nie będe pisał co trzeba zrobić, bo skoro czytałeś FAQ to wiesz

pozdrawiam

Draku
04-01-2006, 16:10
Cytat Napisał Łabędź
Rozumiem, że nie podasz mi na jakim koncie masz problem...
No trudno...

pozdrawiam
Cóż, sami w FAQ piszecie że nie ingerujecie w określone konta :P

chcę wejść na:

http://mycha.ovh.org/index.php

by zainstalowac joomlę i na samym wstępnie mam 500setkę.

Izunia
04-01-2006, 15:07
to było podziękwoanie za odpowiedź co nie oznacza że u mnie coś ruszyło Nic..nie wiiem nadal co się mogło stać...

Łabędź
04-01-2006, 15:03
Cytat Napisał Izunia
WOw...dzięki....Szybka reakcja Dobre wrażenie...
Szczerze mówiąc nie wiem co to było. Zainstalowałem u siebie mambo i działa. Jak będziesz miała jeszcze jakieś problemy to daj znać.

pozdrawiam

Izunia
04-01-2006, 13:49
WOw...dzięki....Szybka reakcja Dobre wrażenie...

Łabędź
04-01-2006, 13:39
Cytat Napisał Izunia
ok, problem namierzony i staramy się coś z tym zrobić.

Jeżeli konto jest potrzebne 'na zaraz' to przełącz się na PHP v4.

pozdrawiam

Łabędź
04-01-2006, 13:38
Cytat Napisał Draku
Więc sorry, nie jestem aż tak tępy jak Ci sie zdaje, tą samą stronkę mam postawioną na innym serwerze (z tym że powolnym i z raklamą banerową dlatego szukam innego konta) więc z tekstem "...pisanie ciągle "jaka usługa, jakie konto?" nas już męczy..." totalnie przeginasz.
Rozumiem, że nie podasz mi na jakim koncie masz problem...
No trudno...

pozdrawiam

Izunia
04-01-2006, 12:36
Cytat Napisał Draku
Powiem tak - nie mam nic przeciwko czytaniu FAQ zanim coś się napisze na forum. I tak robię. Ale pomimo przerobieniu wszystkiego zgodnie z waszymi poradami (i chmody są 755 i nie ma pliku htaccess i tak - nie ma go na pewno bo mam włączony wgląd w wszystkie pliki na serwerze) nadal nie działa.
U mnie też od wczoraj:

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500

To stało się tak nagle

Proszę o POMOC

Stronka www.izunia.ovh.org

Draku
04-01-2006, 11:20
Powiem tak - nie mam nic przeciwko czytaniu FAQ zanim coś się napisze na forum. I tak robię. Ale pomimo przerobieniu wszystkiego zgodnie z waszymi poradami (i chmody są 755 i nie ma pliku htaccess i tak - nie ma go na pewno bo mam włączony wgląd w wszystkie pliki na serwerze) nadal nie działa. Więc sorry, nie jestem aż tak tępy jak Ci sie zdaje, tą samą stronkę mam postawioną na innym serwerze (z tym że powolnym i z raklamą banerową dlatego szukam innego konta) więc z tekstem "...pisanie ciągle "jaka usługa, jakie konto?" nas już męczy..." totalnie przeginasz.

Łabędź
04-01-2006, 09:54
Cytat Napisał Draku
U mnie nadal 500setka. Kiepski poczatek korzystania z serwera - a zapowiadało się kapitalnie Ktoś może mi chociaż napisać że to moja wina, żebym nie czuł się totalnie zigrnorowany przez adminów?

http://60free.ovh.org/pl/support/faq.html#faq71 !!!!

pozdrawiam

Draku
04-01-2006, 08:50
U mnie nadal 500setka. Kiepski poczatek korzystania z serwera - a zapowiadało się kapitalnie Ktoś może mi chociaż napisać że to moja wina, żebym nie czuł się totalnie zigrnorowany przez adminów?

JaFranek
03-01-2006, 19:05
Cytat Napisał Voip
Do tej pory wszystko działało a teraz mam taki błąd

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500

w czym problem mam zainstalowane mambo od początku było ok
a teraz w co drugim artykule pojawia się ten bład próbowąłem chmod na 755 i pliki na 644 i nic prosze o pomoc.
Ostatnio zaczoł mi się pokazywać identyczny błąd. Czasami włancza się strona a czasami nie. Może to jakiś błąd serwera ??

DODANE

Nie mam tego pliku htaccess więc nie moge go zmienić.
W TC mam właczone pokazywanie ukrytych plików.

Pozdro

Draku
03-01-2006, 19:03
A niby czemu coś innego? Podaj jakiś logiczny powód.

sosnix
03-01-2006, 19:00
To postaw cos innego

Draku
03-01-2006, 18:44
Bo właśnie chciałem sobie postawić joomle 1.0.3 pl i wyskoczył mi taki babol. Zgodnie z poradą faq usunąłem plik htaccess ale nic się nie zmieniło, nadal mam błąd 500 (odświeżałem kilkakrotnie).

Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.
Error 500

Łabędź
30-12-2005, 13:55
Cytat Napisał Voip
Do tej pory wszystko działało a teraz mam taki błąd

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500

w czym problem mam zainstalowane mambo od początku było ok
a teraz w co drugim artykule pojawia się ten bład próbowąłem chmod na 755 i pliki na 644 i nic prosze o pomoc.
-> FAQ

pozdrawiam

Monstrual
30-12-2005, 12:28
błąd 500 kojarzy mi się zazwyczaj z internalką (internal server error 500). Z reguły pojawia się niespodziewanie, przy zmianie ustawień w konfiguracji serwera, lub też z innych przyczyn. Właściwie często pomaga odświeżenie strony. Ale że uzyłeś określenia błąd wewnętrzny, to zastanawiałbym się nad ponowna instalką mambo lub upgradem do Joomli. Treść błedu wskazuje na problem z przesyłaniem nagłówków, co jest stosunkowo dziwne...

Voip
26-12-2005, 22:49
Do tej pory wszystko działało a teraz mam taki błąd

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania.

Informacja o błędzie:
Premature end of script headers: index.php
Error 500

w czym problem mam zainstalowane mambo od początku było ok
a teraz w co drugim artykule pojawia się ten bład próbowąłem chmod na 755 i pliki na 644 i nic prosze o pomoc.