We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Problemy na 1000gp


Pik-Pok
14-11-2008, 15:25
nie ma sprawy a to tylko maszynki sa i czasem sie spsuja

Adriano
14-11-2008, 13:43
Tutaj znajdziesz odpowiedz.
Gdy pisałem powyższą wypowiedź wiele informacji tam jeszcze nie było (tylko te nieaktualne).

Co do 'telewizora' - ostatnio miałem taką sytuację z innym hostingiem: ciągłe prace, brak popraw, a ostatecznie mail z propozycja zakupienia droższego serwera

Jak widzę wszystko wróciło do normy. Dziękuje za odpowiedź.

Pik-Pok
14-11-2008, 08:00
Tutaj znajdziesz odpowiedz. Zepsuje Ci sie telewizor i od razu zakladasz, ze to sugestia producenta, zebys kupil cos drozszego? Zreszta, gdyby sie znudzilo, to puffff..... i juz nie ma

Adriano
13-11-2008, 23:10
Witam,

Interwencja została zaplanowana w nocy ze środy na czwartek.
Pytanie podstawowe - Na którą noc ze środy na czwartek?
Wcześniej podstrony mojego bloga generowane były w czasie około 0.007 sec. Przed chwilą ten czas wyniósł: 81.237 (czyli ponad minutę).
Strona nie wykorzystuje bazy danych.

Czasami wszystko jest ok (dziesięciokrotnego spowolnienia w przypadku mojej strony nikt nie zauważa), ale bywają takie momenty kiedy dostęp do strony jest mocno utrudniony.

Czy to jest jakaś sugestia typu "Kupcie sobie coś droższego, bo nam już się znudziło utrzymywanie 1000gp"?

Ile to jeszcze potrwa?

Pozdrawiam.

The_Flash
11-11-2008, 17:59
Dziękuje Pik-Pok za szybkie info

Pik-Pok
11-11-2008, 15:51
problem jest związany z tymi pracami:
prace

The_Flash
11-11-2008, 12:46
Witam,

od paru dni mam spore problemy ze stroną i forum na serwerze wirtualnym 1000gp

podstawowe objawy:

1. długie otwieranie się strony i forum
2. na forum pokazują sie komunikaty:

"General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
User theflash has already more than 'max_user_connections' active connections [1203]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists."

potrafi nawet wyskoczyć gdy na forum jest zalogowany jeden użytkownik i 0 gości

potrafi też się pokazać komunikat:"MySQL server has gone away [2006]".

Czy ktoś ma/miał podobne problemy ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc, bo już niewiem co robić

ps.
adres strony: the-flash.info
forum: forum.the-flash.info