We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

probelm z FCKeditor


Meduza
24-09-2008, 09:55
wiesz, powiem tak..wszystko, co darmowe ma swoje uroki niestety...i nie wszystkie rzeczy idzie na takim czym¶ zrobić. Pozdrawiam

Ada$
23-09-2008, 19:51
na stronie wywołania jest zaincludowany w ten sposob i nie dziala.

include_once("fckeditor/fckeditor.php") ;

strona.php jest w katalogu głównym, a fckeditor.php jest w podkatalogu fckeditor.


W katalogu fckeditor jest index.html. Skopiowałem plik fckeditor.php i zmieniłem nazwę na index.php. W pliku wywołania zamiast
include_once("fckeditor/fckeditor.php") ;
dałem
include_once("fckeditor/index.php") ;

i też nie działa cały czas ten sam komunikat...

mlodszy
23-09-2008, 19:44
Wiesz. Sciagnalem to .. I zaiste nie ma zadnego index'u. Moze do adresu tego dodaj: fckeditor.php.

Albo stworz index ktory bedzie mial include tego pliku.

Ada$
23-09-2008, 19:18
skonfigurowałem sobie FCKeditor na localu smiga pieknie, ale keidy przegrałem na konto 60free to wyswietla sie komunikat:

Witamy na stronie serwisu firmy OVH.
Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.
Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji jak zainstalować własną stronę WWW, zapraszamy na stronę supportu firmy OVH
Jeżeli jesteś zainteresowany posiadamiem darmowego konta w tej domenie, zapraszamy na naszą stronę http://www.ovh.com/

co może być przyczyną?
a dodam jeszcze ze wszedzie chmody ustawilem 777