We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Cannot send session cache limiter


EarthCitizen
06-10-2008, 20:40
Taki błąd pojawia się jeżeli przed session_start (generalnie przed wysłaniem jakiegoś nagłówka) macie już coś w buforze, nie ma znaczenia czy jest to cały Pan Tadeusz czy spacja albo enter po prostu przed session_start nie może być nic printowane i ten problem nigdy się nie pojawi - gwarantuję

JaFranek
11-09-2008, 00:52
W moim przypadku to nie pomogło :/

elotek
06-09-2008, 20:47
dla wszystkich z tym problemem

wiem co jest źle

korzystam z notepad++
jeśli koduje w uft8 to mam takie błedy, trzeba pisać w innym kodowaniu, albo UTF-8 Without BOM
i problem znika.

pozdrawiam

elotek
06-09-2008, 20:06
no własnie jak bym wiedział jak właczyć ten bufor to bym go włączył ale nie wiem wiec może mi pomożesz i powiesz jak to zrobić bo nie mam pojecia gdzie co i jak POZDRAWIAM I DZIEKUJE ZA POMOC I CZAS

PS. sprawdzałem milion razy nie wysyłam nic wcześniej przed hedersami itd

JaFranek
01-09-2008, 21:09
Mam ten sam bładą, buforowanie miałem od początku włączone ale od niedawna zaczoł mi ten błąd wyskakiwać.

Przez buforowanie macie na myśli




Jeżeli tak to mam to pododawane.

Duna
01-09-2008, 18:32
Wyczysc sobie cookisy w przegladarce.

Łabędź
01-09-2008, 10:11
Cytat Napisał elotek
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php:3) in /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php on line 4

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php:3) in /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php on line 4

nie wiem czyja to wina może jak przenosili strone na inny serwer zapomnieli właczyć output bufering na on??
Konfiguracja PHP na 60free została zmieniona na taką samą jaka jest na pozostałych planach.

To co masz zrobić/poprawić jest dokładnie napisane w komunikacie błędu.

'headers already sent', czyli masz nic nie wysyłać przed funkcją 'header','session' itp.

Albo włącz sobie bufor w skryptach sam.

pozdrawiam

elotek
29-08-2008, 15:30
Witam

Pisałem o pomoc do ovh jak narazie nie odpowiedzieli. Wiec moze ktoś inny mi pomoże wszystko działało mi wczesniej nie wiem dlaczego ale teraz stronka wisi i mam błęda

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php:3) in /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php on line 4

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php:3) in /home/e/l/o/elotek/www/includes/sesje.php on line 4

nie wiem czyja to wina może jak przenosili strone na inny serwer zapomnieli właczyć output bufering na on??

stronka www.elotek.ovh.org
Może da sie jakoś inaczej temu zapobiec Dziekuje za pomoc i pozdrawiam