We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Błąd na forum!!


MX^Lucas
21-08-2005, 08:36
Witam ponownie...

Cytat Napisał mlexer
nie wiem a jezeli tak to co?
Zamow serwer wirtualny, tam jest oddzielny daemon pocztowy, wiec nie ma problemow by skorzystac z funkcji mail(). W przypadku darmowych kont ta funkcja, o ile mi wiadomo, jest wylaczona. A wiec pozostaja ci takie rozwiazania:

- zamowic platne konto, serwer wirtualny,
- wyedytowac plik emailer.php i po chamsku na poczatku linii mail() wstawic znak # co spowoduje, ze wszystko bedzie zignorowane,
- w panelu administracyjnym ustawic mozliwosc wysylania poczty poprzez SMTP, a nie poprzez serwer przez funkcje mail()...

Pozdrawiam serdecznie
MX^Lucas

mlexer
20-08-2005, 21:40
nie wiem a jezeli tak to co?

Łabędź
15-08-2005, 23:26
Cytat Napisał mlexer
Failed sending email :: PHP ::
File : emailer.php
emailer.php nie korzysta przypadkiem z systemowej komendy 'mail' ?

pozdrawiam

mlexer
13-08-2005, 19:11
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Po napisaniu postu wyskakuje taki błąd, post jest dodany do forum ale trzeba wracac do strony gl, nie zawsze sie to pojawia ale bardzo czesto. Jezeli ktos moze pomuc to byl bym wdzieczny!
emailer.php mam ten plik na serwerze czyli to nie jest wina jego braku