We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.
Skrypty PHP po stronie serwera
http://www.wizard.adler.org.pl/paczki/inne/atsphp/
Powyżej jest link a plik w zip'ie to "atsphp-5.1.2.zip"
Jak już kolega z forum wyżej napisał, wgrywasz na ftp. I instalujesz bazę danych jeśli taka jest potrzebna. Nie podałeś nazwy skryptu więc nic więcej szczegłowego nie mogę ci poradzić.
Więc nici, nikt nie pomoże
Patryk Jakubiak
19-05-2008, 12:11
taka informacja raczej nie jest ci potrzebna.(php ma ustawiony tryb bezpieczny). Co najwyżej system "sondy" może wykorzystywać bazę MySQL.
Mam serwer wirtualny, co to jest ta dystrybucja?
Trochę mało informacji podałeś - masz serwer dedykowany czy wirtualny? Jaka dystrybucja?
pmuch, pierwszy raz w życiu słyszę żeby do skonfigurowania skryptu statystyk były potrzebne takie informacje
Skrypty php instaluje się przez wgranie ich (np. przez ftp) do katalogu, w którym jest Twoja strona www.
Ale znając zycie jesli ten skrypt pozwala na głosowanie, to pewnie przechowuje wyniki tego głosowania w bazie danych - więc ją też będziesz musial skonfigurować.
Trochę mało informacji podałeś - masz serwer dedykowany czy wirtualny? Jaka dystrybucja?
Mam skrypt PHP polegający na tym że można głosować. Niewiem jak zainstalować ten skrypt na serwerze? Może ktoś pomoże? Niebardzo wiem o co chodzi.