We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Skrypcik losujący


Scars
13-11-2007, 16:36
acha a jak amsz na imie ;>

luko
13-11-2007, 16:16
takie liceum w Krośnie :>

Scars
13-11-2007, 16:07
gdzie chodzisz to szkoly ;>

luko
13-11-2007, 15:04
Zabawne bo identyczne zadanie mialem na poniedzialek do szkoly ;]


srand((double)microtime*1000000);
while($losuj!=6){
$losuj=rand(1,6);
print "$losuj, ";
}
?>

Scars
13-11-2007, 13:44
Mam prośbę, czy mogłby mi ktoś wykonać skrypcik i objaśnić co i dlaczego?
Treść: Skrypt losujący liczby całkowite z zakresu 1-6 i wypisujący je na ekranie oddzielone "," do momentu wylosowania liczby 6
Będe naprawde wdzięczny