We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

PHPBB2 problem "blad wewnetrzny"


renbar
09-11-2007, 09:03
witam

ja również mam problem z błędem wewnętrznym...
wszystko zrobiłam wedle instrukcji podanych w przewodniku...
chmod ustawiony jak zalecone , hasła zmienione
pliki wrzuciłam bezpośrednio do katalogu www, gdyż chce, aby na stronce, było tylko forum
no i wedle tego co się wczytuje, to wszystko zrobiłam poprawnie...
niestety i tak mi nie działa...
w momencie, gdy chce zainstalować forum, pojawia się błąd wewnętrzny...
proszę o radę co mogłam jeszcze zrobić niepoprawnie


pozdrawiam

adres : http://wkirds.ovh.org


Problem rozwiązany

marcin32
28-10-2007, 15:50
Witam!
Także mam błąd z chmodem, pomimo tego, iż próbowałem wgrywać forum, zarówno jako Wasz moduł, jak i wersję z phpbb by przemo
moja domena: doityourself.ovh.org
pozdrawiam

Pablo_m
11-10-2007, 00:53
Witam, mam dokładnie ten sam problem, wszystko jest poustawiane ok, w pewnym momencie (zanim znalazłem ten temat) wyczyściłem nawet całe konto (ftp i MySQL).
Proszę bardzo o rozwiązanie tego problemu.
moje forum (a raczej forum kolegi na prośbę którego je robię) to http://www.ujzarzadzanie.ovh.org/forum/
Z góry wielke dzięki

boniek00
01-10-2007, 13:03
Błąd z naszej strony. Już powinno być OK.

Pozdrawiam,

krzykrzych
01-10-2007, 12:05
domena http://vszczep.ovh.org teraz mi pisze błąd wewnętrzny serwera a chmod mam ustawione 755 na katalogi i 644 na pliki

boniek00
01-10-2007, 08:59
Jaka domena?

Pozdrawiam,

krzykrzych
30-09-2007, 19:31
ja mam taki sam problem ale jak zmieniłem chmod plików na 644 a katalogów na 755 to pojawia się komunika że nie widzi adresu strony .

Bartus
24-09-2007, 14:38
Dziękuje za konkretna odpowiedz Pozdrawiam i dziala

boniek00
24-09-2007, 11:12
Ustaw chmody na 644 dla plików i 755 dla katalogów na swoim koncie.

Pozdrawiam,

Bartus
22-09-2007, 10:53
Moja stronka http://k610i.ovh.org/

Mój problem wygląda następująco, po ściągnięciu i rozpakowaniu paczki z PHPBB2 wgrałem zawartość do głównego katalogu www (bo chce miec forum jako str gł) i pojawia mi sie stronka o błędzie wewnętrznym:



Najśmieszniejsze jest to ze pliki maja chmod 666 a katalogi 777 a strona z ERROREM pokazuje 755.. mało ważne gdyż próbowałem ustawień chmod 755 itp.
wszystko sie sprowadza do tej stronki. Pliku htaccess w ogóle nie ma (ustawiłem total cmd. żeby wyświetlał ukryte pliki) - wiec nie w tym tkwi problem..

Próbowałem tricku ze zmiana isntall.php na install.php4 również wyświetla się to samo.. Strasznie mnie to drażni, bo jak napisze stronę o rozszerzeniu HTM to normalnie sie wyświetla.

Nie mam zielonego pojęcia w czym jest sedno problemu.. jestem nowym użytkownikiem i strona ma zaledwie 2 dni.

Hasła MYSQL i FTP sa inne.. podobież strona jest "uruchomiona" i jak wcześniej pisałem pliki *.htm *.html działają poprawnie...

Próbowałem również "testowanego modułu" do wgrywania gotowych systemów.. wybrałem PHPBB i czekałem pół dnia i nic się automatycznie nie zainstalowało..

Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże..! Bo szlak mnie trafia xD

Pozdr. o/

Moja stronka http://k610i.ovh.org/