We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Niema Szablonu Na Stronie!


SieJa121
19-09-2007, 16:42
Okej dzięki ja coś zamotałem w szablonie już wszytko dziala dzięki za pomoc Pozdro

boniek00
19-09-2007, 16:33
Jeszcze raz:
2. Ustaw poprawne chmody: 755 - katalogi, 644 - pliki
3. W pliku _mysql.php wstaw poprawne dane odnośnie połączenia ze swoją bazą mysql.
w pliku _mysql.php ustaw:
$host = "mysql.60free.ovh.org";
$user = "sas-jastrzebie";
$pwd = twoje_haslo_do_bazy;
$db = "sas-jastrzebie";

Pozdrawiam,

SieJa121
19-09-2007, 16:25
Okej usunolem index ale teraz jak wchodze na stronke jest BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL - Jak cos mam websell'a
Teraz trzeba instalnonc stronke?

boniek00
19-09-2007, 16:18
1. Usuń plik index.html
2. Ustaw poprawne chmody: 755 - katalogi, 644 - pliki
3. W pliku _mysql.php wstaw poprawne dane odnośnie połączenia ze swoją bazą mysql.

http://60free.ovh.org/pl/support/faq.html#faq44

Pozdrawiam,

SieJa121
19-09-2007, 16:04
Witam wgrałem na moją stronke szablon do katalogu www tak jak pisało i ciula niewiem czy trzeba go jakos aktywowac czy cos ? no niewiem lnik www.sas-jastrzebie.ovh.org