We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Błąd po instalacji...


Sizzao
26-01-2007, 20:05
Witam.

Zainstalowałem jPortal zgodnie z przyklejonym tematem, w którym znajduje się instrukcja...
Lecz po instalacji zamiast strony wyskakuje takie coś:

Warning: include(theme//index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/g/t/a/gtam/www/index.php on line 45

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'theme//index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/g/t/a/gtam/www/index.php on line 45
Proszę o szybką pomoc!
Z góry dziękuje.