We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

problem z forum


bulitl
14-12-2006, 01:32
Witam;

Problem rozwiazany. Gdyby kots mial podobny klopot radze sprawdzic czy wszystkie pliki forum przekopiowaly sie na server.
Nikt nie potrafil mi na forum udzielic pomocy wiec napisalem do pomocy technicznej ovh.pl.
Problem dla nich okazal sie blachostka. Praktycznie od reki pomoc

P.s. Nie edytowalem poprzedniego postu bo bylo by nieczytelnie.

bulitl
07-12-2006, 23:57
Witam,

Mam taki problem. Forum jest zainstalowane, wszystko jest ok ale po utworzeniu nowego tematu nie mam do niego dostepu. Pisze ze dostep zablokowany bla bla bla i nie wiem co z tym zrobic. Nie mam pojecia. Probowalem czegos w ustawieniach forum znalesc ale niestety nic co by pomoglo.

Prosze o pomoc
Pozdrawiam

Naprawde nikt nie ma pojecia dlaczego mam taki problem i jak go rozwiazac ?

Taki komunikat dokladnie wyskakuje przy probie otworzenie jakiegokolwiek wczesniej utworzonego tematu. Niewazne Admin mod zwykly user:

Witamy na stronie serwisu firmy OVH.

Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem.

Jeżeli jesteś właścicielem tego konta i szukasz informacji jak zainstalować własną stronę WWW, zapraszamy na stronę supportu firmy OVH

Jeżeli jesteś zainteresowany posiadamiem darmowego konta w tej domenie, zapraszamy na naszą stronę http://www.ovh.com/
Zapomnialem napisac ze przy moderowaniu postu zawartosc sie wyswietla. Brak dostepu pojawia sie przy probie normalnego odczytania danego tematu