We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

wielki problem!!!!!!! pomocy


twari
26-11-2006, 11:32
Kolego - poczytaj trochę o serwerach, ftp, www itd itd...
Ten adres nie działa:
http://bsb-and1.info/cs/images/flagi/polska.gif

Ale jak ma działać skoro nie masz takiego pliku na serwerze?
Ten adres działa:
http://bsb-and1.info/cs/images/flagi/Polska.gif

Bo na serwerze masz plik Polska.gif !!

To nie jest Windows - tu wielkość liter ma znaczenie!!

necro_sbk
25-11-2006, 17:50
Patrzcie tutaj jest adres obrazka pod ktorym na pewno jest on umieszczony
Kod:
http://bsb-and1.info/cs/images/flagi/polska.gif
chomdy nawet dalem na 777 i nic nie chce chulac, jpg normalnie na 644 dzialaja bez zarzutow:/ nie wiem o co chodzi powiedzcie cos bo moze to jest jakas blachostka a ja juz nie wiem co u qmpla na tych samych parametrach i w tej samej ofercie pliki dzialaja normalnie.

Łabędź
24-11-2006, 08:54
Cytat Napisał necro_sbk
Mam konto 1000gp z domena i mam nastepujacy problem:

- nie dziala mi obrazki gif:/ nie wiem co jest grane ale u mojego qmpla ktory ma ta sama oferte dziala wszycho normal a u mnie ni chu chu. pomozcie plzzZ.
Pewnie masz coś źle.

pozdrawiam

microcom
23-11-2006, 22:58
może napisz jaśniej, dałeś chmod do odczytu dla obrazków może złą ścieżke podałeś wklej kawałek kodu to ci pomożemy.

necro_sbk
23-11-2006, 16:25
Mam konto 1000gp z domena i mam nastepujacy problem:

- nie dziala mi obrazki gif:/ nie wiem co jest grane ale u mojego qmpla ktory ma ta sama oferte dziala wszycho normal a u mnie ni chu chu. pomozcie plzzZ.