We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.
Formularz
Andrzejas
14-11-2006, 00:00
na 60 free nie działa funkcja mail() użyj odpowiedniego skryptu (patrz poradniki)
Sun-flower
13-11-2006, 13:26
to co ja mam zrobić?
mam dwa pliki php, z jednego pobierana jest data do filmu flash-a, i ten działa, z drugi odpowiedzialny jest za wysyłanie mail-a, ale ten drugi nie działa, wydaje mi się że pliki są poprawne, bo są prosto z książki, prawie nie modyfikowane przez mnie i nie działa
pomocy
wszystko znajduje się tu: http://sun-flower.ovh.org/
scab
05-11-2006, 20:16
Napisał grant90
No włąśnie ale jest pewnien problem. Ten skrypt robił mój kumpel a ja o PHP nie mam zielonego pojęcia. Pomożesz mi to jakoś skleic zeby działało? Chodzi o to żey to wyglądało jak przy rejestracji. Wypełniam formularz, klikam wyślij i dostaje to na swoją skrzynke (oczywiście chcem zeby wysyłanie odbyło sie bez uzycia programu pocztowego np. Outbook Express) Tak wiec prosze o pomoc
No włąśnie ale jest pewnien problem. Ten skrypt robił mój kumpel a ja o PHP nie mam zielonego pojęcia. Pomożesz mi to jakoś skleic zeby działało? Chodzi o to żey to wyglądało jak przy rejestracji. Wypełniam formularz, klikam wyślij i dostaje to na swoją skrzynke (oczywiście chcem zeby wysyłanie odbyło sie bez uzycia programu pocztowego np. Outbook Express) Tak wiec prosze o pomoc
mariano
09-10-2006, 18:08
Zrob to, co w podanym linku - uzyj phpmailera.
grant90
09-10-2006, 17:48
Nie rozumiem. Czyli co? To nie będzie działało? I co moge zrobic by zrobic formularz
Mam problem. Formularz nie chce wysłac mi e-maila na moją skrzynke Oczywiście e-mail był wpisany poprawnie tylko teraz jest przykładowy. I jeszcze jedno jak zapisac plik w którym będzie znajdywał sie ten skrypt?Dalej jako html czy moze php.html czy moze php?Prosze o pomoc.A oto ten skrypt: