We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Proszę o pomoc.


Łabędź
05-11-2005, 23:43
Cytat Napisał Baksta
Ja jak zmieniłem htaccess.txt w .htaccess to mi wyskoczył błąd 500, a jak nie mam tego pliku, to mam ten sam błąd, co donmario Co zrobić?

Jak coś, to moja strona jest na www.klasaef.ovh.org.
http://60free.ovh.org/pl/support/faq.html#faq53

pozdrawiam

Baksta
05-11-2005, 19:45
Ja jak zmieniłem htaccess.txt w .htaccess to mi wyskoczył błąd 500, a jak nie mam tego pliku, to mam ten sam błąd, co donmario Co zrobić?

Jak coś, to moja strona jest na www.klasaef.ovh.org.

donmario
03-11-2005, 20:34
Cytat Napisał Łabędź
Jakoś nie moge znaleźć na Pańskim koncie pliku '.htaccess'.

Jest za to plik 'htaccess.txt', który i tak zawiera nie prawidłowe wpisy.

pozdrawiam
Dzięki. Super, już wszystko wiem. Ależ to proste.
Pozdrawiam /piwo dostarczę jak bedę przejazdem we Wrocławiu/.
Donmario.

Łabędź
03-11-2005, 09:45
Cytat Napisał donmario
zmieniłem również plik .htaccess znajdujący się w folderze w mambo. Proszę , co robię źle?
Jakoś nie moge znaleźć na Pańskim koncie pliku '.htaccess'.

Jest za to plik 'htaccess.txt', który i tak zawiera nie prawidłowe wpisy.

pozdrawiam

donmario
02-11-2005, 22:24
Krótko- zainstalowałem mambo. Zrobiłem wszystko co trzeba, czyli jest zapisane w przewodniku. No jakoś mam cały czas ten sam problem:
Fatal error: Only variables can be passed by reference in /home/d/o/n/donmario/www/administrator/components/com_content/admin.content.php on line 472
instalowałem juz pare razy , sprawdzajac krok po kroku. Wszysko wydaje sie ok. Ale problem cały czas tkwi. Nie mogę edytować artykułów, ani tez pisać. Proszę o pomoc. czytałe oczywiście wszystkie posty, zmieniłem również plik .htaccess znajdujący się w folderze w mambo. Proszę , co robię źle?