We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

UPLOAD PLIKOW-bialy ekran


bob123
25-08-2006, 11:55
Sciezki nie trzeba zmieniac. Sprawdziles czy plik jest przenoszony to katalogu temp pomimo ze wyswietla sie 'bialy ekran'? Jezeli nie, prosze usunac
znak malpy przy funkcji move_uploaded_file i podeslac komunikat bledu, o ile oczywiscie bedzie.

Pozdrawiam

michal84
25-08-2006, 11:29
Cytat Napisa│ bob123
Zmien $uploaddir z '/www/temp/'; na 'temp/'; w pliku odbierajacy uploadowane pliki i zobacz czy pomoze
Witam ponownie
Mam jeszcze jedno pytanie czy dla systemu Linux trzeba tez zmienic sciezke do folderu?
Bo probuje wyslac z Linuxa plik na serwer i tez pokazuje sie 'bialy' ekran, w windowsie dziala ok.
Pozdrawiam

michal84
24-08-2006, 15:47
Cytat Napisa│ bob123
Zmien $uploaddir z '/www/temp/'; na 'temp/'; w pliku odbierajacy uploadowane pliki i zobacz czy pomoze
Rada pomogla.
Dziekuje bardzo za pomoc.
Pozdrawiam

bob123
24-08-2006, 14:33
Zmien $uploaddir z '/www/temp/'; na 'temp/'; w pliku odbierajacy uploadowane pliki i zobacz czy pomoze

michal84
24-08-2006, 14:19
Cytat Napisa│ »wirek
Ustaw katalogii www na 755 i usu˝ index html.
Dzieki za probe pomocy,ale nadal to samo jest czyli 'bialy' ekran...
Pzdr

»wirek
24-08-2006, 14:12
Ustaw katalogii www na 755 i usu˝ index html.

michal84
24-08-2006, 13:42
Cytat Napisa│ bob123
Podaj nazwe swojej domeny
www.projekt-maze.ovh.org

bob123
24-08-2006, 13:30
Podaj nazwe swojej domeny

michal84
24-08-2006, 13:21
Witam
Mam nastepujacy problem z uploadem:

Po wykonaniu skryptu pokazje sie 'bialy ekran' bez zadnego komunikatu chociaz przy bledzie powinien przynajmniej wyskoczyc komunikat.

Skrypt dziala poprawnie na lokalnym serwerze.

Moze to blad w sciezce do folderu docelowego na serwerze oto on:

$uploaddir = '/www/temp/';

Katalogi www i temp ustawilem na prawach 777.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam