We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

sqlite


szczeles
05-06-2006, 15:56
php.int? wtf?

Walnij phpinfo(); i tam powinieneś mieć info o sqlite. Korzystam co prawda tylko z interfejsu obiektowego, ale działa wysmienicie

turbos10
05-06-2006, 12:10
A niewiesz czasem czy musze coś zmienić w php.int? Czy ja wogule mam dostep do pliku php.int? Jestem poczatkujacy.

szczeles
05-06-2006, 11:43
Tak, jeśli dobrze pamiętam to 2.8.16 ;-)

turbos10
05-06-2006, 06:45
CZy sqlite dziala na darmowym koncie?
http://pl.php.net/sqlite