We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

niedziałające forum


Andrzejas
17-04-2006, 16:07
a jakie forum w jakiej wersji posiadasz?

Maverick
16-04-2006, 22:16
Ehheh... to juz jest blad skryptu...

Tracker
16-04-2006, 19:07
dodaję ukośnik na końcu i wyskakuje mi takie coś :

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/c/h/e/[moja strona]/www/forum/index.php on line 416

Maverick
15-04-2006, 14:59
LOOL... slash... to inaczej UKOŚNIK... Czyli znak: / ... lololol... mam ubaw dzisiaj cos i musi byc na koncu adresu strony jesli on sie konczy katalogiem... lololol...

Tracker
15-04-2006, 13:30
jakieś znaki specjalne ? co to za znaki, podaj przykład na gogle nie ma tego dobrze sprecyzowanego

szczeles
13-04-2006, 14:58
Cytat Napisał Tracker
a co to jest ten slash ? jak to dodać
kekeke ;-)
http://www.google.com/search?q=slash+sign

Tracker
13-04-2006, 11:13
a co to jest ten slash ? jak to dodać

pieter_66
13-04-2006, 00:04
Mam ten sam problem co kolega. Dodawalem juz slasha ale dalej to samo POmocy !!

szczeles
11-04-2006, 20:56
Cytat Napisał Tracker
gdy wchodzę na
http://[moja_strona].ovh.org/forum wyświetla się komunikat :
Dodaj slash na końcu adresu ;-)

Tracker
11-04-2006, 20:10
serdecznie witam

(jeśli ten temat nie pasuje do ogólnego to prosiłbym moderatora o przerzucenie go do właściwego)

mam problem z forum które wrzuciłem na server do podkatalogu www/forum
i teraz nie mogę go odpalić , gdy wchodzę na
http://[moja_strona].ovh.org/forum wyświetla się komunikat :

Zabroniony dostęp!

Nie masz dostępu do żądanego obiektu. Jest on zabezpieczony przed odczytem lub nie może być odczytany przez serwer.
Error 403
60free.ovh.org
Tue Apr 11 20:07:28 2006
gdy zaś wchodze na , pisze z kolei :
Właściciel tego konta nie ustawił jeszcze swojej strony startowej.
zrobiłem wszystko jak tutaj do drugiego punktu http://60free.ovh.org/pl/support/sup...tallPhpBB.html



czemu forum mi nie działa ? (nie wyświetla instalacji)