We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Problem po aktualizacji


looqash84
01-02-2015, 15:44
Tak. Mam własne dnsy. Ale to możliwe żeby po aktualizacji to się powaliło? Może pogrzebanie w strefach dns dla każdej z domen, która się nie wyświetla pomoze?

EDIT:
OK, wyjaśniło się. Po aktualizacji wywaliło mi strefy dla niektórych domen. Dziwna sprawa. Ale po ponownym ich utworzeniu działa,

Lewyx
01-02-2015, 14:44
cozadom.pl nie wskazuje na zaden adres IPv4, masz własne serwery DNS?
Są one odpalone?

Podaj więcej szczegółów, bo nikt wróżył nie będzie.

looqash84
01-02-2015, 10:51
Szczerze mówiąc to nie pamiętam jaką wersję miałem wcześniej. Pisze z telefonu więc nie mogę teraz sprawdzić jaką jest obecnie wersja. Pobralo że 150mb i Coś tam pomielilo, zrobiłem restart systemu i zaczęło się. Błędów żadnych nie pokazuje po wejściu na stronę. Po prostu tak jak by strony pod podanym adresem nie było.

Podałem przykladowego linka. Co mogę zrobić? Proszę o pomoc.

mario1973
01-02-2015, 08:52
Faktycznie dużo podałeś szczegółów odnośnie aktualizacji. Z jakiej wersji na jaką ?
Co znaczy "przestały działać" ? Jaki komunikat błędu ?

Na necie jest masa instrukcji jak aktualizować php.

M

looqash84
31-01-2015, 22:16
Cześć. Dzisiaj zrobiłem aktualizację CentOS przy pomocy polecenia sudo yum update
Niby wszystko ok ale mam problem - mam parę sklepów na oprogramowaniu presta shop i na wersji 1.4 wszystkie działają OK ale na wersji 1.6 przestały działać np. cozadom.pl
Co może być przyczyną?

Dodatkowo jak ktoś mógł by napisać krótką instrukcję jak zaktualizować php na serwerze z wersji 5.2 do 5.3 to było by fajnie.
Z góry dzięki za jakąś pomoc