We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

bład który pokazuje moje dane :/


K@iTO
08-02-2006, 23:39
Cytat Napisał Łabędź
oj może, może... To jest po prostu jPortal

Było, poszukaj na forum.

pozdrawiam

Tak Panie adminie bylo

http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=53

zamykam to juz jest nudne

Moze ten temat http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=53 przenies do jPortal bo tam duzo bylo tego

Łabędź
08-02-2006, 21:16
Cytat Napisał Adriano
Zmiana stopki nie powinna wywołać czegoś takiego - musiałeś 'popsuć' kod - lepiej przywrócić poprzednią wersję i spróbować jeszcze raz...
oj może, może... To jest po prostu jPortal

Było, poszukaj na forum.

pozdrawiam

Adriano
08-02-2006, 20:49
Zhackowałeś własną stronę Od czegoś trzeba zacząć...

Zmiana stopki nie powinna wywołać czegoś takiego - musiałeś 'popsuć' kod - lepiej przywrócić poprzednią wersję i spróbować jeszcze raz...

marekzuczek
08-02-2006, 20:26
witam mam problem. po zmianie stopki w panelu administratora(nie wiem czy to jest winą) na stronie pajawiły się moje dane. jest to tak napisane. tam gdzie są moje dane wstawiam "..."

$aadres = 'http://areczka-gdynska.ovh.org'; $default_theme = 'Default'; $site_name = 'Arka Gdynia'; $full_name = 'Strona o Arce Gdynia'; $mailer['admin'] = '...'; $db_host = 'mysql.60free.ovh.org'; $db_user = 'areczka-gdynska'; $db_pass = '...'; $db_name = 'areczka-gdynska'; $prefix = ''; $globals = false ; $art_limit = '10'; $forum_limit = '20'; $gbook_limit = '15'; $smilies = 'on'; $search_limit = '10'; $link_limit = '10'; $down_limit = '10'; $news_limit = '15'; $art_sort = 'date DESC'; $link_sort = 'date DESC'; $down_sort = 'date DESC'; $forum2_limit = '25'; $rank_2 = '10'; $rank_3 = '50'; $rank_4 = '100'; $rank_5 = '300';
Fatal error: Call to undefined function is_login() in /home/a/r/e/areczka-gdynska/www/admin.php on line 41

prośiłbym o dokładne wytłumaczenie. a jeśli już był taki temat to przepraszam ale szukałem na forum i nic nie znalazłem. jak coś to poprosze link do tamtego tematu. z góry dziękuje. pozdrawiam marekzuczek.