We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.
Apropos książek
Serdecznie polecam Wam również książkę "Przełamać noc" Liz Murray. Przepiękna książka, która mówi o tym, że nie ważne skąd jesteś, nie ważne kim jesteś, ale jeśli uwierzysz w siebie to możesz w życiu naprawdę osiągnąć wszystko. Idealna dla ludzi, którym brak wiary, którym życie nieraz dało w kość, historia ta pomoże Wam uwierzyć że możecie być KIMŚ! Polecam jeszcze raz
oj tak - "Sprzedane" robią wielkie wrażenie. Czytałam tez drugą część losów, ale niestety nie pamiętam tytułu. Zna ktoś?
Szpiegowskie Naukowe, również oparte na faktach... Zbytnio nie lubię fantastyki, ale zdarzają się wyjątki.
ja uwielbiam książki oparte na faktach, a jedną z najlepszych jakie czytałam jest książka "Sprzedane" Betty Mahmoody. Polecam!
a ja czytuje sporo, bo to jedna z tych czynności, które mnie relaksują! żeby nie zbankrutować już jakiś czas temu przeprosiłam się z biblioteką - ku mojemu zdziwieniu mają tam nowości. Więc jestem stałym bywalcem w mojej osiedlowej bibliotece!
Tomek500
28-12-2011, 11:29
ja ostatnio całą sage g.martina pieśni lodu i ognia aktualnie koncze taniec ze smokami cz.1
Marecki1980
02-12-2011, 12:26
Zdecydowanie kryminały, chociaż ni pogardzę też dobrym fantasy i science-fiction. Zamawiam na ogół tam gdzie taniej
Jak dla mnie tylko fantasy m.in. Sapkowski. Zamawiam przeważnie na
http://www.czytam.pl z powodu sporego wyboru i niskich cen. Powodzonka!
danielus
28-11-2011, 16:12
Hej, lubicie czytać książki? Macie jakieś swoje ulubione gatunki, tytuły, księgarnie internetowe?