We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Poslkie znaki :/


frugo0
31-01-2006, 20:43

/************************************************** ***/
/* jPORTAL - internetowy system portalowy */
/************************************************** ***/
/* autor: Pawel 'jaco' Jaczewski */
/* email: info@websys.pl */
/************************************************** ***/

include('config.php');
include('module/news.inc.php');
#================================================= ====#

function site_main() {

global $topic, $news_limit;

main_title_open();
echo '
! Siemanko !
';
main_title_close();

main_text_open();
# text powitalny teraz w pliku index.txt
# oczywiscie mozna usunac ten fragment i
# umiescic wstep jak w poprzednich wersjach.
$index = file('index.txt');
$index = join('', $index);
$index = strtr($index, 'ˇ¦¬±¶Ľ', '·¦¬±¶Ą');
echo $index;
main_text_close();

list_news(1, $topic, $news_limit);

echo '[archiwum newsów |
dodaj news]
';
echo '
';
}


#================================================= ====#

$site_title = 'JaZdAaAaAaaa!';
$meta_info = '';

include("theme/$theme/index.php");
?>

ManiakS
31-01-2006, 20:38
Cytat Napisał frugo0
Ale gdzie się to znajduje dokladnie ?>
index.php

frugo0
31-01-2006, 20:18
to moja stronka oczywiscie bez polskich znakow www.djgoofy.ovh.org/jportal/

frugo0
31-01-2006, 19:49
Ale gdzie się to znajduje dokladnie ?>

ManiakS
31-01-2006, 19:10
sprobuj zamienic
Kod:
na:

Kod:
header('Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2');

frugo0
31-01-2006, 19:03
wie kto¶ jak pomuc bo ja nei ma mzielonego pojęcia :/

frugo0
31-01-2006, 17:23
znalazlem tylke nei wiem w którym to pliku zmienic

supermegazord
31-01-2006, 16:49
trza było mówić że baze przenosiłe¶ jest na forum już taki temat poszukaj tylko

frugo0
31-01-2006, 16:45
Mam problem przenioslem sobie stronke i wszystko m idziala tlyko nei ma mpolskich znakow :/ http://djgoofy.ovh.org/jportal/ Posze napiszcie mi to krok po kroku :/