We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Problemy z ciasteczkami forum


Leszektl
12-05-2011, 18:29
W pliku konfiguracyjnym wydaje się być wszystko OK. Nie wiem dla czego ale nawet na czystym skrypcie wywala mi ten bład.

maciej
27-04-2011, 13:23
Popraw plik konfiguracyjny strony bo widać, że w nim są nieaktualne dane i się sypie.

Łabędź
27-04-2011, 11:43
Cytat Napisał Leszektl
Witam.

Czytalem na forum przemo.org o moim błedzie ale piszą, że wina lezy po stronie dostawcy serwera.

Odkąd przeniosłem swoje forum na ovh.pl forum zaczęło sie sypać. Czy to podczas logowania czy podczas odświeżania Shoutboxa czy przy przeglądaniu tematów wyskakuja mi następujące komunikaty:

http://www.abload.de/image.php?img=beztytuuveyq.jpg
http://www.abload.de/image.php?img=s...ot1154ax21.jpg
http://www.abload.de/image.php?img=s...ot1155pxs4.jpg
Popraw błędy (brak jakiegoś tam pliku), albo wyłącz ich wyświetlanie. Nie może ustawić cookie bo wysłał juz nagłówek (ten z komunikatami o błędach).

pozdrawiam

Leszektl
26-04-2011, 13:22
Witam.

Czytalem na forum przemo.org o moim błedzie ale piszą, że wina lezy po stronie dostawcy serwera.

Odkąd przeniosłem swoje forum na ovh.pl forum zaczęło sie sypać. Czy to podczas logowania czy podczas odświeżania Shoutboxa czy przy przeglądaniu tematów wyskakuja mi następujące komunikaty:

http://www.abload.de/image.php?img=beztytuuveyq.jpg
http://www.abload.de/image.php?img=s...ot1154ax21.jpg
http://www.abload.de/image.php?img=s...ot1155pxs4.jpg