We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Znów błąd serwera... :/


Omen
28-01-2006, 09:51
Ehh zalozylem kolejny serwer i to samo jes! teraz nawet za pierwszym razem nie chodzi.
Dobra dzieki wszykim za pomoc..
rezygnuje z tego serwera bo nie uzyskam bardziej pomocnej i szczegolowej pomocy.
Mozna usnac konta
*omeniq
*omeniq-site

n/c..

Omen
26-01-2006, 08:16
Ehh widze ze nie uzyskam pomocy
Nie znam się na tym i nie umie sobie sam poradzić..
Zostaje mi szukanie innego serwera albo załozenie nowego tutaj..

Omen
25-01-2006, 15:27
tak właśnie total comander.
Włączyłem pokazywanie ukrytych plików/folderów...


ms93
25-01-2006, 15:21
jakiego klienta ftp uzywasz??
jesli uzywasz total commandera to sprawdz czy masz wlaczone wyswietlanie ukrytych plikow na ftp

Omen
25-01-2006, 15:05
Heh :/ Nie rozumie kurde :/
Serwer jest pusty jak od nowości. Nawet gdy wgrałem zrobiony przezemnie testowy plik inden.htm to tez nie działa Nie podoba mi się to kurde :/

dominika
25-01-2006, 14:42
Cytat Napisał Omen
*omeniq
wszystko jest tutaj:
http://60free.ovh.org/pl/support/faq.html#faq53
Plik ' .htaccess' nie jest pusty
pozdrawiam

Omen
25-01-2006, 14:02
*omeniq

dominika
25-01-2006, 11:23
Cytat Napisał Omen
Ehh czytam po tym forum o tym błedzie co ja mam i jakoś rozwiazania nie znalazłem. Nawet w FAQ.
Zainstalowałem Mambo. Wszystko
> ładnie działało, ale przy instalacji podałem złe hasło do panelu
> administracyjnego. Zapewne pomyliłem jedną literkę. No, więc
> postanowiłem jeszcze raz zainstalować. Więc wyrzucałem wszystkie
> pliki, wyczyściłem bazę danych i na nowo wgrałem wszystkie potrzebne
> pliki i foldery. No i gdy wchodzę na stronę powinna pokazać się
instalacja a pokazuje się jakiś błąd tego typu:

*Błąd serwera!*
>
> Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować
> twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.
>
>
> *Error 500*
>
> /60free.ovh.org / Tue Jan 24 07:46:03 2006

W FAQ pisze o tym pliku htaccess. Ale nic z tego nie rozumiem. On nie jest ukryty i nawet gdy wszysko usunołem z serwera dalej nic nie chodzi. Właczyłem w kliencie ftp pokazywanie ukrytch plików/folderów i nic w folderze /www na serwerze nic nie ma! Jest czysty a dalej nic nie chodzi. Niestety to moja pierwsza zabawa z CMS-ami więc nie poradzę sobie sam
Proszę o pomoc Beznadzieja..
Może na gg? 1516098.

Jaka nazwa konta?

Omen
24-01-2006, 23:06
Ehh czytam po tym forum o tym błedzie co ja mam i jakoś rozwiazania nie znalazłem. Nawet w FAQ.
Zainstalowałem Mambo. Wszystko
> ładnie działało, ale przy instalacji podałem złe hasło do panelu
> administracyjnego. Zapewne pomyliłem jedną literkę. No, więc
> postanowiłem jeszcze raz zainstalować. Więc wyrzucałem wszystkie
> pliki, wyczyściłem bazę danych i na nowo wgrałem wszystkie potrzebne
> pliki i foldery. No i gdy wchodzę na stronę powinna pokazać się
instalacja a pokazuje się jakiś błąd tego typu:

*Błąd serwera!*
>
> Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować
> twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.
>
>
> *Error 500*
>
> /60free.ovh.org / Tue Jan 24 07:46:03 2006

W FAQ pisze o tym pliku htaccess. Ale nic z tego nie rozumiem. On nie jest ukryty i nawet gdy wszysko usunołem z serwera dalej nic nie chodzi. Właczyłem w kliencie ftp pokazywanie ukrytch plików/folderów i nic w folderze /www na serwerze nic nie ma! Jest czysty a dalej nic nie chodzi. Niestety to moja pierwsza zabawa z CMS-ami więc nie poradzę sobie sam
Proszę o pomoc Beznadzieja..
Może na gg? 1516098.