We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Przepis na .swf jako logo


solange
02-06-2016, 11:38

atyll
23-01-2008, 16:54
ej ja mam

# =======================
# poczatek strony (do bannera)
# =======================


function header_open() {

global $color;

echo '







';

i podmienilem all i nie chodzi mi , mozesz mi to tak przeksztalcic i napisac zeby mi chodzilo? bylbym wdzieczny

K@iTO
28-01-2006, 00:01
Cytat Napisał piro
heh, a sie wysililes przyjacielu... ten kod zywcem wyjety z dreamveawer'a :P

lol ten kod jest standardowym kodem a mylne sa tu tylko nazwy plikow i dojsc do plikow



Pozatym nie uzywam dreamveawer'a

piro
25-01-2006, 19:33
heh, a sie wysililes przyjacielu... ten kod zywcem wyjety z dreamveawer'a :P

K@iTO
22-01-2006, 19:57
Cytat Napisał ms93
na tej stronie jest blad w logu. pisze 'darmowe progrmy'.
ps. wiem ze sie czepiam

ok dziex juz jest ok

ms93
22-01-2006, 19:46
na tej stronie jest blad w logu. pisze 'darmowe progrmy'.
ps. wiem ze sie czepiam

K@iTO
22-01-2006, 19:41
Witam proste how to (a moze przepis) jak zrobic sobie logo w jPortalu na .swf


umieszczamy nasze nowe logo.swf w katalogu np.

Kod:
theme\cos tam\gfx
gdzie cos tam to katalog defult lub jakis wasz zmieniony

wchodzimy do pliku

Kod:
functions.inc
ktory jest w waszym katalogu

Kod:
theme\cos tam\
edytujemy w notatniku i zamieniamy:

Kod:
na ponizszy:

Kod:
zapisujemy zmiany i juz.....

teraz mała uwaga

odnosi sie do nazwy i polozenia waszego pliku .swf ktory ma byc wyswietlany

name="logo" src="theme/'.$color[3].'/gfx/logo.swf"
Nazwa pliku musi byc zgodna z prawdziwa nazwa pliku i scieszka musi byc taka jak do pliku pamietajac o /'.$color[3].'/ ktory musi byc

Mam nadzieje, że jest wszystko ok

Przykład znajduje sie tu

Pliczkownia.ovh.org