We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Problem z panelem w mambo


Ryoko
27-08-2005, 19:20
Ale to co my mamy teraz zrobić? Jak możemy odzyskać to menu? Bez tego menu stoimy w miejscu i nie możemy w pełni zarządzać naszą stroną. Pomóż nam, przecież po to jest forum.

Łabędź
27-08-2005, 19:12
Cytat Napisał Ryoko
Nic nie było robione a menu zanikło.
Bo to właśnie tak najczęściej jest, że wszystko się bierze i samo psuje

pozdrawiam

Ryoko
27-08-2005, 16:36
Tak. Mój kolega już wszystko powiedział Nic nie było robione a menu zanikło. Barzdzo więc prosimy Cię Łabędź, pomóż nam.

Gornhard
26-08-2005, 21:10
Jestem właścicielem tej strony i bardzo chcę abyś nam pomógł. Jeśli możesz to odezwij się na gg: 1001596 albo na skype: damian_2h. Adres strony to www.wrota.ovh.org. Zainstalowany jest portal mambo w wersji 4.5.2.3... Portal stoi już od dwóch tygodni i nie było problemów... Dopiero od wczoraj zniknął ten panel, sam zniknął, bowiem nikt wtedy nic nie robił na stronie...

Łabędź
26-08-2005, 12:29
Cytat Napisał Ryoko
Proszę napisz co mamy zrobić żeby to menu było z powrotem
Przykro mi ala nie wiem. Ja nawet nie wiem jakie to jest konto!!!

pozdrawiam

Ryoko
26-08-2005, 12:04
Dobra przeczytaliśmy o zmianach i co dalej?
Możliwe że te zmiany są przyczyną zaniku menu, ale co z tym zrobić, i proszę nie pisz że tam wszystko jes napisane, jestem nowicjuszem w webmasteringu i nie wiem co mam z tym zrobić. Proszę napisz co mamy zrobić żeby to menu było z powrotem

Łabędź
25-08-2005, 23:15
Cytat Napisał Ryoko
każdy admin i mod na forach o mambo, stwierdzili że przyczyną musiała być jakaś zmiana na serverze. Wiec proszę napiszcie w czym problem i jak odzyskać tamto menu.
Ostatnia zmiana konfiguracji miała miejsce 22-08-2005:
http://forum.ovh.pl/announcement.php?f=13

pozdrawiam

Ryoko
25-08-2005, 22:03
Mniej więcej od wczoraj, w moim panelu w mambo zanikło menu. Chodzi o to że po wejściu na pnel admina, wyświetla się tylko podstawowy panel, a górne menu admina, zanikło. Cały czas było to menu, jednak wczoraj razem z moim kolegom, z którym współtworzę stronkę, stwierdziliśmy że górny pasek menu zniknoł. Pytaliśmy się i szukaliśmy info, wna stronach i forach mambo, ale wszędzie odpowiedź była jedna - zapytaj admina co zmienił na serverze. Wszystko było dobrze, nic nie zmienialiśmy w ustawieniach, żadna przeglądarka nie wyświetla tego menu. Mamy zainstalowane Mambo 4.5.2.3 PL , każdy admin i mod na forach o mambo, stwierdzili że przyczyną musiała być jakaś zmiana na serverze. Wiec proszę napiszcie w czym problem i jak odzyskać tamto menu.

Pozdrawiam