We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

blad jportala


K@iTO
08-01-2006, 01:41
Cytat Napisał ms93
Po zainstalowaniu jportala, dziala mi on kilka minut, a potem pokazuje mi sie blad: .
co mam zrobic??

qrcze temat do zamkniecia

1.Czytelny adres odrazu do strony
2.Temat byl 100000000000razy (przesadzam) hehe

ms93
07-01-2006, 14:02
Po zainstalowaniu jportala, dziala mi on kilka minut, a potem pokazuje mi sie blad:
w tym miejscu sie pokazuje tresc pliku 'config.php' (nie bede wklejal :P)

Warning: include(theme//index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/m/i/k/mikolaj93/www/sp9/index.php on line 45

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'theme//index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/m/i/k/mikolaj93/www/sp9/index.php on line 45
.
co mam zrobic??