We are in the process of migrating this forum. A new space will be available soon. We are sorry for the inconvenience.

Uruchomienie serwera CS 1.6


blame2
06-01-2017, 10:39
Mam ten sam problem

Benekex2
13-09-2013, 10:03
Witam,

Próbowałem zainstalować serwer CS'a na dedyku kimsufi i po podaniu komendy:

./steam -command update -game cstrike -dir . -verify_all -retry

i otrzymuje coś takiego :

Checking bootstrapper version ...
removing stale semaphore last operated on by process 4469 with name 0eBlobRegistryMutex_07692C9F0DCCAB9B49E0AA2095A195 2C
removing stale semaphore last operated on by process 4469 with name 0eBlobRegistrySignal_07692C9F0DCCAB9B49E0AA2095A19 52C
Updating Installation
Determining which depot(s) to install/update...

prosze o jakieś rady:

Benekex2
10-09-2013, 21:38
Witam,

Probuje postawić serwer CS'a na Debianie i mam taki oto problem:

Po komendzie:
./steam -command update -game cstrike -dir . -verify_all -retry

Wywala mi coś takiego

Checking bootstrapper version ...
removing stale semaphore last operated on by process 32487 with name 0eBlobRegis tryMutex_07692C9F0DCCAB9B49E0AA2095A1952C
removing stale semaphore last operated on by process 32487 with name 0eBlobRegis trySignal_07692C9F0DCCAB9B49E0AA2095A1952C
Getting version 50 of Steam HLDS Update Tool
Downloading. . . . . . . . . . . .Steam Linux Client updated, please retry the command

pablix
12-01-2013, 17:05

myślałem, że już czasy "NEOnówek" minęły

ps. nie mogę się połaczyć coś do Twojego serwera.. mówi, że adres nieprawidłowy.. mógłbyś sprawdzić ?

andriu-m
30-07-2010, 09:14

no4b
30-07-2010, 08:59
hahahahhahahahahahahahahahahhahahahahha

paker22
29-07-2010, 23:07
Wbijać nowy serw :::::::ip::::::: 192.168.1.152:27076

kajtek2008
13-09-2009, 16:31
ech standardowy błąd spróbuj tak

./steam -command update -game cstrike -dir ./

HaPe
29-08-2009, 19:50
A masz dobrze ustawione chmody?

ulewa
29-07-2009, 06:40
Witam,

Mam problem z uruchomieniem serwera gry Counter Strike 1.6, gdy uruchamiam
aktualizacje steam komendą ./steam
wyświetla mi się komunikat i nic się nie aktualizuje a powinno.

Po ./steam :
Ps. Gdy powtarzam komendę ./steam kieruje mnie bym pobierał już pliki, o tym niżej

Po uruchomieniu pobierania plików:

Na innym moim dedyku mogę uruchomić serwer normalnie wszystko
a jak tu uruchamiam to nie? Co jest grane? Mógłby by ktoś powiedzieć,
wytłumaczyć? byłbym wdzięczny.

Dziękuje z góry