![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dziś zainstalowałem dokeos'a w wersji 1.6.5, phpMailer też nie działa w Dokeosie... grrrrr....
|
|||
|
|||
|
U mnie to samo phpmailer nie działa i wywala ten sam błąd autoryzacji.
Co ciekawe funkcja mail wywołana bezpośrednio działa Ale ja chciałbym uzywać gotowego rozwiazania jakim jest phpmailer jakieś wieści dotyczące blokowania spamu na 1000GP??? |
|
|
|||
|
|||
|
Albo ja czegoś nie rozumiem albo....???
Cytat z maila: Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak już wcześniej napisłam w mailu, jest to błąd na naszej stronie, który zostanie poprawiony.
|
|
|
|||
|
|||
|
teraz mamy maj... a phpmailer jak nie działał tak talej nei działa?!
Proszę o podanie konkretnego terminu kiedy zostanie włączona pełna funkcjonalnośćna kontach płatnych (w moim przypadku plan90) pozdrawiam. |
|
|
|||
|
|||
|
postawiłem forum SPF
nie wysyłają się maile, sprawdzałem z ciekawości czy funkcja mail(); działa - NIE DZIAŁA. jak ustawie SMTP serwer np na o2 albo wp to mi wywala unimplemented tak jak i u was. ludzie platne konta i taki szit? |
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
Mnie to denerwuje tym bardziej, że tworzyłem cały system kontaktowy oparty na klasie phpmailer, a tu po zainstalowaniu na serwerze KICHA!! Z niecierpliwością czekam na naprawę tego błędu i odblokowanie tej usługi. A co do robienia tego w kwestii zabezpieczeń, to tak jak inni piszą - łatwiej jest wysyłać spam z darmowego OVH, na którym dane są często fałszywe, niż z płatnego, na którym przy zapłacie jest weryfikacja. |
|
|
|||
|
|||
|
Można wysyłać php-mailerem: wystarczy usunąć wywołanie metody wysyłania poprzez smtp, a wtedy on wyśle to poprzez funkcję mail
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() może mi ktoś powiedzieć po polskiemu co zrobić żeby wysyłał z php mail ?? Kod:
Opcje e-mail E-mail kontaktowy: Jeśli zdecydujesz się podać adres e-mail na witrynie, użytkownicy będą mogli się z Tobą skontaktować na ten właśnie adres. System e-mail: Wybierz jeden z dostępnych systemów e-mail. Zalecamy wybór PHP Mail. Host SMTP: Domyślnie jest to 'localhost' Port SMTP: Najczęściej to port 25 Cytat:
Kod:
Return-Path: <netkonku@1000gp.ovh.net>
X-Original-To: netkonku@localhost.localdomain
Delivered-To: netkonku@localhost.localdomain
Received: from localhost.localdomain (localhost.localdomain [127.0.0.1])
by localhost.domain.tld (Postfix) with ESMTP id 19BBB4E494
for <netkonku@localhost.localdomain>; Sat, 16 Jan 2010 15:31:37 +0100 (CET)
Received: by 1000gp.ovh.net (Postfix, from userid 21204)
id EC8E94E495; Sat, 16 Jan 2010 15:31:36 +0100 (CET)
To: wawa_w@tenbit.pl
Subject: =?iso-8859-2?b?UHLzYmE=?=
MIME-Version: 1.0
Content-type: text/html; charset="iso-8859-2"
From: "=?iso-8859-2?b?UG9ydGFsIEtvbmt1cnNvd3k=?=" <wawa_w@tenbit.pl>
X-Priority: 3
X-Mailer: DLE PHP
Message-Id: <20100116143136.EC8E94E495@1000gp.ovh.net>
Date: Sat, 16 Jan 2010 15:31:36 +0100 (CET)
<html><title>Próba</title>
<meta content="text/html; charset=iso-8859-2" http-equiv=Content-Type>
<style type="text/css">
html,body{
font-size: 11px;
font-family: verdana;
}
a:active,
a:visited,
a:link {
color: #4b719e;
text-decoration:none;
}
a:hover {
color: #4b719e;
text-decoration: underline;
}
</style>
<body>
kolejna próba <a href="http://www.templatemonster.com/category.php?tid=-+Any+-&search_words=-+Any+-&from_=-+Any+-&to=-+Any+-&type=24&cat=97&style=&author=" target="_blank">link</a>
</body>
</html>
|